37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Viikonloppuna tupla-derby

27.06.2018 klo 23:19

Tulevana viikonloppuna tehdään varsinaissuomalaista historiaa, kun sekä miesten että naisten sarjoissa pelataan Turun seudulla paikallisotteluiden kierros. Miesten III divisioonassa Relico Trojans kohtaa lauantaina Ruskolla paikallisen Mayhemin ja naisten I divisioonassa vielä voittamaton Relico Trojans Women saa vieraakseen Raisio West Coast Phoenixin sunnuntaina.

Miehet ovat tulessa ensin, kun rekordilla 1–2 kolmosdivarissa pelannut Relico Trojans kohtaa vierasottelussa vielä voitottoman Rusko Mayhemin. Ottelusta ei puutu latausta, sillä Ruskon riveissä pelaa useita pelaajia, jotka vielä viime kaudella pukeutuivat Trojansin perinteikkääseen pelipaitaan.

Sarjan kärjessä ovat kolme voittoa ottaneet Sipoo Bulldogs ja Tampere Patriots. Myös Rovaniemi Nordmen on voittanut kaikki ottelunsa, mutta kurinpitovaliokunnan päätöksellä sen sarjapisteistä vähennetään kaksi. Kolmossijaa on jakamassa kolme joukkuetta; Trojansin lisäksi Falcons Hyvinkäältä sekä Royals Akatemia. Nollakerhossa on Mayhemin lisäksi Vantaan TAFT.

Kärkikamppailu yläkentällä

Sunnuntaina Turun urheilupuiston yläkentällä päästään nauttimaan naisten I divisioonan kiistattomasta kärkikamppailusta, sillä tämän vuoden sarjassa Raisio West Coast Phoenix on ainoa joukkue, joka on onnistunut edes tekemään pisteitä Trojansia vastaan. Kaikissa muisa otteluissa vastustaja on jäänyt nollille. Raisiolaiset ovat vastaavasti voittanet kaikki muut ottelunsa paitsi avausottelun Trojansia vastaan.

Kauden tässä vaiheessa loukkaantumiset ja muut poissaolot verottavat kumpaakin joukkuetta, mutta niillä mennään, jotka kynnelle kykenevät ja Trojansin avainpelaajista suurin osa on kuitenkin iskussa.

Kauden avausottelussa Raisio esitti tasapainoista peliä, jossa pallo liikkui niin juosten kuin heittäenkin. Sunnuntaina on erittäin mielenkiintoista, millaiseen testiin Phoenix laittaa Trojansin puolustuksen. Ottelu käynnistyy sunnuntaina kello 14.00.

Kari Toivonen